Odsherred - Holbæk - Roskilde - Storkøbenhavn 25305656 info@etiskren.dk

Persondatapolitik

Underretning om databeskyttelsesforordningen

 

Dataansvarlig

Etisk Rengøring er dataansvarlig for behandling af de personoplysninger, som vi modtager vedrørende dig.

Etisk Rengøring IVS

Ladegårdsparken 39 3th

CVR-nr.: 39836556

Tlf.: 25305656

E-mail: info@etiskren.dk

 

Formålene med behandlingen af din personoplysninger

Etisk Rengøring behandler dine personoplysninger til følgende formål:

  • Varetage kundeforhold (rengøring/service)
  • Oprettelse af faktura eller regning
  • Planlægning af opgaver/ruter

 

Retsgrundlag for Etisk Rengørings behandling af dine personoplysninger

  • Opfyldelse af kontrakt med kunden

 

Modtager eller kategorier af modtagere

  • DK Hostmaster

 

Hvor stammer dine personlige oplysninger fra

  • Vi modtager kun oplysninger om dig fra dig

 

Opbevaring af dine personlige oplysninger

  • Vi opbevarer dine personoplysninger i 1-2 mdr. efter samarbejdet ophøre
  • Vi opbevarer enkelte oplysninger i op til 5 år i henhold til bogføringens lovens regler om opbevaring af regnskabsmateriale

Dine rettigheder

Du kan læse om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder som du finder på www.datatilsynet.dk

 

Klage til Datatilsynet

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med vores behandling af dine personoplysninger.

Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk